Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Groepslessen op de mat

De groepstrainingen zijn toegankelijk voor ieder niveau en vormt een allround workout die elke week een andere uitdaging vormt voor iedere deelnemer. Het is nooit saai, eentonig; afwisseling en uitdaging staan altijd hoog in het vaandel! De groepstrainingen worden gegeven in Blaricum Bijvanck en Harderwijk en duren 60 minuten.  

Blaricum dinsdagavond: 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur en vrijdagochtend om 9.30 uur en 10.30 uur. U kunt zich via “contact’ aanmelden voor een proefles. Draag vooral kleding waarin u zich makkelijk kunt bewegen. U transpireert matig tijdens een pilatesles en laagjes kleding zijn vaak prettig om de temperatuur goed te kunnen regelen

In Harderwijk wordt een groepsles op woensdagavond om 19.00 uur en donderdagochtend 9.30 uur. U bent altijd welkom voor een proefles. Informeert u via de contactpagina naar de mogelijkheden.

 
Copyright © 2022 Body in Balance 't Gooi
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren