Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Personal training op de mat

Naast de groepstrainingen is het in Hardelijk ook mogelijk om privé te trainen. Dit sluit wellicht beter aan bij uw werktijden dan de aangeboden groepstrainingen of:

  • Indien u nog nooit eerder pilates heeft gedaan, kan het prettig zijn om middels enkele privélessen de beginselen van Pilates onder de knie te krijgen en een goede basiscontrole over uw bewegingen aan te leren.
  • Na een medische ingreep, een zwangerschap, zware blessure of een lange periode zonder sport is het ook raadzaam om te starten met personal training zodat u rustig kan opbouwen.
  • Wanneer u topsporter bent en uw behendigheid middels pilates verder wilt ontwikkelen kan training op maat worden gemaakt.

Bij privé training kan de training geheel afgestemd worden uw lichaam, uw gewenste krachtsniveau en intensiteit. In de eerste privéles wordt goed gekeken naar de wijze waarop u zich beweegt en wordt besproken wat voor u vooral belangrijk is. Daarna wordt gestart met de uitgangspunten van Pilates en een eerste kennismaking met de oefeningen. De intensiteit wordt naar persoonlijke grenzen opgebouwd.

 
Copyright © 2022 Body in Balance 't Gooi
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren