Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Over Esther

Na mijn studie Economische en Sociale Wetenschappen in Utrecht heb ik met veel plezier 12,5 jaar volgemaakt bij de Rijksoverheid. Maar na jaren van vergaderen en reorganiseren was ik het zitten en de aanbestedingsprocedures zat en besloot eigen baas te worden in iets heel anders! In de avonduren na het kantoorwerk was Body in Balance ’t Gooi reeds opgestart in 2009 in de zelf verbouwde kelderstudio onder het woonhuis in Bussum. Na mijn basisopleiding bij de Pilates Compagny van Debbie Jenner heb ik alle trainingen gevolgd die daarop aansloten voor de kleine instrument, zwangerschapspilates, personal training en inspiratieworkshops van Michael King. Daarnaast heb ik tijdelijk een aantal gewichtsafname groepen begeleidt en daarbij heel wat mensen van hun overgewicht afgeholpen. In 2014 heb ik ook mijn therapiediploma behaald bij Neurotherapiecentrum Hilversum voor het geven van Neurofeedback. De combi van Pilates en Neurofeedback is voor mij geweldig; de combi van hoofd en lichaamswerk en mensen kunnen helpen! Het is dankbaar en leuk werk en bovendien is eigen-baas-zijn iets wat bij mij past!

Inmiddels bestaat Body in Balance ’t Gooi al 10 jaar en zijn er twee leslocaties: Blaricum en Harderwijk. Ons gezin is in 2015 verhuisd van Bussum naar Putten en we genieten daar volop van het buitenleven met onze dieren en een grote tuin. Dankbaar ben ik voor al die trouwe mensen uit Bussum en omstreken die naar Blaricum en Harderwijk rijden om lessen te komen nemen of neurofeedback te trainen. Maar ook blij met de nieuwe deelnemers uit Harderwijk en omgeving die me daar hebben gevonden! In Harderwijk werk ik samen met twee geweldige chiropractors: Igor Dijkers en Thomas van den Hof.  In samenwerking kunnen we onze cliënten nu op meerdere vlakken helpen; een geweldige uitdaging. Ondertussen blijf ik doorleren en inspiratie opdoen; “`life long learning” was mijn afstudeeronderwerp in de vorige eeuw en is nog steeds mijn “way of life!”

Mijn lieve en handige man Frans en onze kinderen en dieren leren mij nu ook nog genieten! Zo moet dat!

B&B Dommelshoeve

Lees meer

 

Esther van Dommelen-Burgers

Helder in je hoofd en sterk in je lichaam

Copyright © 2023 Body in Balance 't Gooi
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren